Sugeng rawuh ing situs web!

Cetakan UPPER

Katrangan singkat:

PVC PCU UPPER Mould

Kemampuan Pasokan:

Pembayaran: T / T, Western Union, ALI PAY, DP

Panggonan Origina: Fujian, China

Jeneng: XIELI MOLD

Cetakan Pengalaman : 20 taun, OEM

Bahan Produk: IRON

Mesin Cocokake1: KCLKA, KINGSTEEL, TIENKANG

Mesin Cocokake2: LIDA, Kuat, JIC, KINGMIN

Mesin Pencocokan3: WINTECH, GROUP UTAMA, KINGRICH

Pasar: Rusia, Belarus, Ukraina, Polandia, Turki, Meksiko, Kolombia


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Cepet

Cetakan kasebut dhewe ora duwe titik tutul ndhuwur lan ngisor. Iki kayata: bata loro dipasangake. Kita ora bisa ngomong babagan bata lan bata kanthi cara sing dituju. Yen ana konsep cetakan ndhuwur, wong sing wis sinau fisika Ngerti manawa iki minangka referensi utawa titik referensi.cetakan tembok lancip
Cetakan sing paling umum yaiku rong cetakan. Sing diarani loro cetakan duwe rong growong utama. Sampeyan bisa mbukak cetakan kiwa lan tengen, utawa sampeyan bisa mbukak cetakan kasebut munggah lan mudhun. Mula, mung ing kahanan kerja cetakan ndhuwur lan ngisor. Cetakan ndhuwur, tegese cetakan ngisor ana.
Umume, bukaan cetakan ndhuwur lan ngisor paling umum digunakake ing mesin doyo, mesin tuang, mesin hidrolik, lan ing kasus iki, cetakan ndhuwur uga diarani cetakan dinamis, lan cetakan ngisor diarani cetakan statis. Iki amarga mekanisme mekanik digunakake nalika cetakan dibukak. Geser cetakan obah munggah lan lengkapake tumindak pambukaan cetakan, supaya cetakan ndhuwur lan ngisor katon.
Umume, miturut struktur pencetakan cetakan ndhuwur lan ngisor film kompresi, cetakan kompresi dipérang dadi telung jinis: jinis overflow, jinis non-banjir, lan jinis semi-banjir. Unit cetakan cetakan uga diarani piranti pandhuan jajaran agul-agul cetakan. Sampeyan kudu njaga alignment cetakan ndhuwur lan cetakan ngisor lan nyepetake wektu persiyapan miturut syarat akurasi produk lan jumlah produksi.

Rincian Cepet

Papan Asal   Fujian, China
Jeneng Merek  XIELI
Nomer Model   ***                          
Mode Mbentuk Sepatu Karet Karet
Cetakan Materi  Aluminium,
Produk CNC lan Manungsa digawe
Urip cetakan  5 taun, OEM
Paket & Pengiriman KAYU KAYU / POLY-BAG
Pelabuhan  XIAMEN

Mesin sing cocog: KCLKA, KINGSTEEL, TIENKANG LIDA, Kuat, JIC, KINGMIN WINTECH, GROUP UTAMA, KINGRICH, HONGAN, TAIZHEN, QUANXIN.
Pasar 1: Rusia, Belarus, Ukraina, Polandia
Pasar 2: Maroko, Ethiopia, Sudan, Kenya
Pasar 3: Indonesia, Bangladesh, India, Thailand, Vietnam
Pasar 4: Brasil, Ekuador, Peru, Turki
Pasar 5: Argentina, Mexico, Columbia, Libanon

Spesifikasi:
Gaya Pabrik saka PCU PVC UPPER Mould
Materi Aluminium IRON
Takeran Appr 480mm * 200mm * 185mm
Bobot Appr 45kgs
Gaya cetakan 1 cetakan 1 pasang nganti 1 cetakan 2 pasang
Ukuran sepatu Temokake syarat sampeyan
Rincian pengepakan Peti kayu, peti kayu lapis telu utawa karton, kemasan khusus
Wektu pangiriman 25-30 dina sawise konfirmasi pesenan
Urip cetakan Luwih saka 1,5 yuta moto
OEM, ODM Sugeng rawuh
Ketentuan pambayaran 30% T / T sadurunge minangka setoran lan 70% T / T sadurunge dikirim utawa L / C nalika dideleng
Departemen R&D Nggih
Sawise layanan Nggih
Pasar kita saiki Timur Tengah, Asia Tenggara, Afrika, Asia Wétan, Euro, Pasar domestik
Mesin sing pas KCL KA, Tiekan, Kuat, Grup utama, Kingmin, Lida, Kingsteel, Huachang, Wintech, lsp. (Saka Cina-daratan, Taiwan, Italia, lsp)

Napa Pilih Kita

1. Profesional: 20 taun pengalaman nggawe cetakan sepatu kanggo mesthekake tim teknis lan perancang profesional sing kuwat. Amarga cetakan berkualitas tinggi, wis entuk reputasi apik saka perusahaan sepatu domestik lan luar negeri.
 2: XIELI minangka salah sawijining perusahaan manufaktur cetakan sepatu paling gedhe lan paling apik ing Jinjiang kanggo njamin layanan sing luwih apik. Kita uga duwe pabrik cabang ing kutha fuzhou 
4. Kita nggawe cetakan (kauntungan khusus ing kabeh cetakan sepatu EVA, cetakan sepatu PVC lan cetakan TRUBAR RUBBER) kanggo pabrik sepatu liyane ing saindenging jagad
5. XIELI bisa nggawe kabeh jinis cetakan sepatu kanthi layanan sing apik, kualitas tinggi, respons cepet lan pangiriman sing tepat wektu. Bekerjasama karo kita, tegese ngirit wektu, energi, lan dhuwit.
6.XIELI duwe tim personel layanan sawise-sales kanggo nawakake layanan sing dipikirake.

Layanan kita

1. Kanggo kabeh pitakon babagan kita utawa cetakan sepatu, bakal wangsulan sampeyan kanthi rinci sajrone 24 jam.
 
2. Kita duwe layanan sales & after- sale kanthi trampil lan pasional  

3. Kita nawakake layanan OEM. Bisa nyithak logo sampeyan dhewe ing cetakan sepatu material eva, bisa ngatur kemasan peti kayu lan liya-liyane.
 
4. Kita duwe insinyur sing akeh pengalaman, bisa mbantu sampeyan luwih maju nggawe cetakan sepatu material eva.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita