Sugeng rawuh ing situs web!

CAMPURAN RUBBER

Katrangan singkat:

Sepatu Karet Kasual Karet Cetakan Tunggal

Kemampuan Pasokan:

Pembayaran: T / T, Western Union, ALI PAY, DP

Panggonan Origina: Fujian, China

Jeneng: XIELI MOLD

Cetakan Pengalaman : 20 taun, OEM

Bahan Produk: 7075 Aluminium, P20 Steel

Mesin Cocokake1: KCLKA, KINGSTEEL, TIENKANG

Mesin Cocokake2: LIDA, Kuat, JIC, KINGMIN

Mesin Pencocokan3: WINTECH, GROUP UTAMA, KINGRICH

Pasar: Rusia, Belarus, Ukraina, Polandia, Turki, Meksiko, Kolombia


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Cepet

Injeksi karet silikon cair (LSR) minangka proses kanggo ngasilake bagean sing lentur, awet kanthi volume dhuwur.
Karet silikon cair minangka silikon platinum kemurnian sing dhuwur kanthi set kompresi sing kurang, stabilitas lan kemampuan kanggo nolak suhu panas sing adhem lan hawa adhem sing cocog banget kanggo produksi bagean, ing endi kualitas tinggi kudu. Amarga sifat thermosetting saka bahan kasebut, cetakan injeksi silikon cair mbutuhake perawatan khusus, kayata campuran distributif intensif, nalika njaga bahan kasebut ing suhu sithik sadurunge didorong menyang growong sing digawe panas lan divulkanisasi.
Secara kimia, karet silikon minangka kulawarga elastomer thermoset sing duwe tulang punggung atom silikon lan oksigen lan gugus sisi metil utawa vinil. Karet silikon kalebu udakara 30% kulawarga silikon, dadi klompok paling gedhe saka kulawarga kasebut. Karet silikon njaga sifat mekanik kanthi suhu sing akeh lan anane gugus metil ing karet silikon ndadekake bahan kasebut hidrofobik banget, saengga cocog kanggo insulasi permukaan listrik.
Aplikasi khas kanggo karet silikon cair yaiku produk sing mbutuhake presisi tinggi kayata segel, membran kedap, konektor listrik, konektor multi-pin, produk bayi sing dikarepake permukaan sing mulus, kayata puting botol, aplikasi medis uga barang pawon kayata baking wajan, spatula, lsp. Asring, karet silikon kebungkus ing bagean liyane sing digawe saka plastik sing beda. Contone, pasuryan tombol silikon bisa uga dilebokake ing omah Nylon 6,6.
Karet cetakan umume digunakake ing lingkungan proses sing kudu ngiyatake tekanan cetakan utawa mindhah tekanan cetakan. Cetakan karet migunani banget nalika kantong vakum angel mlebu ing area resensi rongga kompleks. Contone, nalika bagean vertikal ing lempeng sing kaku digawe, ekspansi cetakan karet nyebabake permukaan sisih bagean vertikal ing bagean kasebut kena tekanan proses. Aplikasi cetakan karet duwe rong wujud dhasar, yaiku volume tetep lan volume variabel.
Ing metode volume tetep, bagean lan bahan karet ditutup ing pigura logam sing bisa diuripake, lan ekspansi karet bisa nggawe bagean kanthi tekanan cairan sing padha. Ing metode volume variabel, kanthong vakum utawa piring tekanan seragam fleksibel alus ditutupi ing karet karet, mula ora prelu ngetung volume cetakan karet kanthi akurat. Cara cetakan karet sing paling dhasar yaiku templat sederhana ing antarane kantong vakum lan bagean, utawa minangka piring gawe karet kanggo bagean sing angel kompak ing bagean kasebut.

Rincian Cepet

Papan Asal   Fujian, China
Jeneng Merek  XIELI
Nomer Model   ***                          
Mode Mbentuk Sepatu Karet Karet
Cetakan Materi  7075Aluminium, Wesi               
Produk CNC lan Manungsa digawe
Urip cetakan  5 taun, OEM
Paket & Pengiriman KAYU KAYU / POLY-BAG
Pelabuhan  XIAMEN

Mesin sing cocog: KCLKA, KINGSTEEL, TIENKANG LIDA, Kuat, JIC, KINGMIN WINTECH, GROUP UTAMA, KINGRICH, HONGAN, TAIZHEN, QUANXIN.
Pasar 1: Rusia, Belarus, Ukraina, Polandia
Pasar 2: Maroko, Ethiopia, Sudan, Kenya
Pasar 3: Indonesia, Bangladesh, India, Thailand, Vietnam
Pasar 4: Brasil, Ekuador, Peru, Turki
Pasar 5: Argentina, Mexico, Columbia, Libanon

Jeneng cetakan: Sepatu PCS CRUSTAL PCU SANDAL SLIPPER SOLE MOLD
Bahan cetakan: Aluminium (7075 / Standar nasional NO.6061 #)
Urip cetakan: 5 taun
Spesifikasi cetakan: 1 cetakan 1/2 pasang, 240 * 420, 280 * 480, 280 * 500, 280 * 520, 285 * 550
Dhuwur cetakan: 165mm, 185mm, 200mm, 220mm, 230mm
Mesin Sepatu: MESIN AIRBLOW PVC

KCL-KA / TIENKANG / KINGSTEEL / KINGMIN / LIDA / STRONG / KINGRICH

Ukuran sepatu: Miturut panjaluk sampeyan
Logo sepatu: Miturut panjaluk sampeyan
Werna sepatu: Kasedhiyan
Ekspansi Bahan: 1.3, 1,45, 1.55
Lokasi asal: Jinjiang, Fujian, China

Utamane produk

EVA cetakan tunggal busa 1 cetakan 8/12 pasang EVA cetakan sandal busa 1 cetakan 8 pasang
Cetakan tunggal injeksi EVA 1 cetakan 1/2/3 pasang Cetakan sandal injeksi EVA 1 cetakan 1/2/3 pasang
Cetakan sepatu taman injeksi EVA 1 cetakan 1/2 pasang Cetakan sepatu musim salju injeksi EVA 1 cetakan 1/2 pasang
EVA cetakan boots udan 1 cetakan 1 potong Cetakan sepatu kulit injeksi EVA 1 cetakan 1/2 pasang
EVA cetakan panas lan adhem 1 cetakan 1/2 pasang Cetakan umpluk warna EVA 2 1 cetakan 6/8 pasang
Udara PVC sing ngecor cet siji 1 cetakan 1 potong Udara PVC nyebul cetakan sandal 1 cetakan 1 potong
Udara PVC nyebul cetakan sepatu kebon 1 cetakan 1 potong Cetakan sepatune hawa hawa PVC 1 cetakan 1 potong
Sepatu kulit PVC

cetakan

1 cetakan 1 potong Cetakan ndhuwur PVC 1 cetakan 1/2/3/4/6/8 pasang
Cetakan tunggal kristal PVC 1 cetakan 1 potong Cetakan PVC DIP 1 cetakan 1 potong
Cetakan tunggal warna PVC 2 1 cetakan 1 potong Cetakan sepatu warna 2 PVC 1 cetakan 1 potong
Cetakan sandal warna 2 PVC 1 cetakan 1 potong Cetakan warna TPR 1/2/3 1 cetakan 1 potong
Karet cetakan 1 cetakan 1 pasang Cetakan tembaga PU 1 cetakan 1 potong

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita