Sugeng rawuh ing situs web!

Cetakan Crystal Crystal

Katrangan singkat:

Sandal Sepatu Kristal Sandal Kristal PVC Mould

PCU Crystal Sandal Slipper Mould

Kemampuan Pasokan:

Pembayaran: T / T, Western Union, ALI PAY, DP

Panggonan Origina: Fujian, China

Jeneng: XIELI MOLD

Cetakan Pengalaman : 20 taun, OEM

Bahan Produk: 7075 Aluminium, P20 Steel

Mesin Cocokake1: KCLKA, KINGSTEEL, TIENKANG

Mesin Cocokake2: LIDA, Kuat, JIC, KINGMIN

Mesin Pencocokan3: WINTECH, GROUP UTAMA, KINGRICH

Pasar: Rusia, Belarus, Ukraina, Polandia, Turki, Meksiko, Kolombia


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Produk

PVC minangka bahan serbaguna sing nawakake macem-macem aplikasi, kalebu; bingkai jendela, pipa saluran pembuangan, pipa layanan banyu, piranti medis, kanthong panyimpenan getih, isolasi kabel lan kawat, lantai tahan banting, membran atap, alat tulis, interior otomotif lan tutup kursi, mode lan alas ...
Tahan nyandhang saka ngisor kristal lan ngisor karet beda. Sisih ngisor karet luwih tahan nyandhang lan cocog kanggo nyandhang ing njero ruangan sing atos. Properti tahan tahan ngisor ing sisih ngisor kristal iku ora apik, mula luwih becik disandhang ing njero ruangan. Sisih ngisor kristal katon luwih dhuwur, katon bisa diganti, lan sisih ngisor karet kurang cocog karo warna. Luwih becik milih siji-sijine bahan sing cocog karo sampeyan kanthi cukup miturut kabutuhan dhewe-dhewe lan lingkungan sing beda-beda.
1. resistensi nyandhang beda
Tlapak sikil kristal umume cocog kanggo dipanggoni ing jubin kayu ing njero omah. Amarga gesekan sing sithik, mula ora tahan nyandhang. Nganggo ing njero ruangan bisa nambah wektu nganggo sepatu. Tali karet luwih tahan nyandhang, mula cocog digunakake ing lemah sing atos ing njaba.
2. Rupane beda
Tampilan sisih ngisor kristal bisa diganti lan apik, lan tulisan tangan sing beda bisa dicithak kanthi tampilan sing luwih dhuwur. Sepatu sneaker kanthi karet ora cocog karo warna, lan sisih ndhuwur sing cocog rada beda karo tlapakan kristal, nanging sawijine karet duwe macem-macem bahan, dadi sampeyan bisa kanthi bebas milih bahan lan tampilan sol sing cocog.
Tlapak kristal lan tlapak karet duweni kaluwihan lan kekurangan dhewe-dhewe. Disaranake milih tlapak sikil sing cocog miturut kabutuhan sampeyan lan kabutuhan bentuk sepatu olahraga. Sepatu olahraga kanthi sol kristal biasane luwih larang tinimbang sol karet.

Rincian Cepet

Papan Asal   Fujian, China
Jeneng Merek  XIELI
Nomer Model  ***  
Mode Mbentuk Pvc Pcu Sepatu Cetakan
Cetakan Materi  7075Aluminium                
Produk CNC lan Manungsa digawe
Urip cetakan  5 taun, OEM
Paket & Pengiriman KAYU KAYU / POLY-BAG
Pelabuhan  XIAMEN

Mesin sing cocog: KCLKA, KINGSTEEL, TIENKANG LIDA, Kuat, JIC, KINGMIN
WINTECH, GRUP UTAMA, KINGRICH
Pasar 1: Rusia, Belarus, Ukraina, Polandia
Pasar 2: Maroko, Ethiopia, Sudan, Kenya
Pasar 3: Indonesia, Bangladesh, India, Thailand, Vietnam
Pasar 4: Brasil, Ekuador, Peru, Turki
Pasar 5: Argentina, Mexico, Columbia, Libanon

Jeneng cetakan: Sepatu PCS CRUSTAL PCU SANDAL SLIPPER SOLE MOLD
Bahan cetakan: Aluminium (7075 / Standar nasional NO.6061 #)
Urip cetakan: 5 taun
Spesifikasi cetakan: 1 cetakan 1/2 pasang, 240 * 420, 280 * 480, 280 * 500, 280 * 520, 285 * 550
Dhuwur cetakan: 165mm, 185mm, 200mm, 220mm, 230mm
Mesin Sepatu: MESIN AIRBLOW PVC

KCL-KA / TIENKANG / KINGSTEEL / KINGMIN / LIDA / STRONG / KINGRICH

Ukuran sepatu: Miturut panjaluk sampeyan
Logo sepatu: Miturut panjaluk sampeyan
Werna sepatu: Kasedhiyan
Ekspansi Bahan: 1.3, 1,45, 1.55
Lokasi asal: Jinjiang, Fujian, China

Utamane produk

EVA cetakan tunggal busa 1 cetakan 8/12 pasang EVA cetakan sandal busa 1 cetakan 8 pasang
Cetakan tunggal injeksi EVA 1 cetakan 1/2/3 pasang Cetakan sandal injeksi EVA 1 cetakan 1/2/3 pasang
Cetakan sepatu taman injeksi EVA 1 cetakan 1/2 pasang Cetakan sepatu musim salju injeksi EVA 1 cetakan 1/2 pasang
EVA cetakan boots udan 1 cetakan 1 potong Cetakan sepatu kulit injeksi EVA 1 cetakan 1/2 pasang
EVA cetakan panas lan adhem 1 cetakan 1/2 pasang Cetakan umpluk warna EVA 2 1 cetakan 6/8 pasang
Udara PVC sing ngecor cet siji 1 cetakan 1 potong Udara PVC nyebul cetakan sandal 1 cetakan 1 potong
Udara PVC nyebul cetakan sepatu kebon 1 cetakan 1 potong Cetakan sepatune hawa hawa PVC 1 cetakan 1 potong
Sepatu kulit PVC

cetakan

1 cetakan 1 potong Cetakan ndhuwur PVC 1 cetakan 1/2/3/4/6/8 pasang
Cetakan tunggal kristal PVC 1 cetakan 1 potong Cetakan PVC DIP 1 cetakan 1 potong
Cetakan tunggal warna PVC 2 1 cetakan 1 potong Cetakan sepatu warna 2 PVC 1 cetakan 1 potong
Cetakan sandal warna 2 PVC 1 cetakan 1 potong Cetakan warna TPR 1/2/3 1 cetakan 1 potong
Karet cetakan 1 cetakan 1 pasang Cetakan tembaga PU 1 cetakan 1 potong

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita