Sugeng rawuh ing situs web!

Cetakan hawa-hawa PVC

Katrangan singkat:

Sandal Slipper Sandal Blowongan Udara PVC Cetakan Sendiri

PCU Air Blow Sandal Slipper Mould

Kemampuan Pasokan:

Pembayaran: T / T, Western Union, ALI PAY, DP

Panggonan Origina: Fujian, China

Jeneng: XIELI MOLD

Cetakan Pengalaman : 20 taun, OEM

Bahan Produk: 7075 Aluminium, P20 Steel

Mesin Cocokake1: KCLKA, KINGSTEEL, TIENKANG

Mesin Cocokake2: LIDA, Kuat, JIC, KINGMIN

Mesin Pencocokan3: WINTECH, GROUP UTAMA, KINGRICH

Pasar: Rusia, Belarus, Ukraina, Polandia, Turki, Meksiko, Kolombia


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Produk

Prinsip proses kasebut asale saka ide gelas. Enoch Ferngren lan William Kopitke ngasilake mesin cetakan jotosan lan adol menyang Perusahaan Perusahaan Hartford ing taun 1938. Iki minangka wiwitan proses cetakan jotosan komersial. Sajrone taun 1940-an, macem-macem lan jumlah produk isih diwatesi banget lan mulane cetakan jotosan durung bisa mandheg mengko. Sawise macem-macem lan tarif produksi mundhak, mula akeh produk sing digawe.
Mekanisme teknis sing dibutuhake kanggo ngasilake bahan kerja kothong kanthi teknik niup wiwit wiwitan. Amarga kaca bisa pecah banget, sawise nggawe plastik, plastik digunakake kanggo ngganti kaca ing sawetara kasus. Produksi botol plastik kaping pisanan digawe ing Amerika ing taun 1939. Jerman wiwit nggunakake teknologi iki sawetara mengko, nanging saiki dadi salah sawijining pabrikan utama mesin cetak blow blow.
Ing industri minuman ringan Amerika Serikat, jumlah kontainer plastik wiwit nol ing 1977 dadi sepuluh milyar potongan ing taun 1999. Dina iki, luwih akeh produk sing diunekake lan dikarepake bisa nambah.
Kanggo logam amorf, uga dikenal minangka kaca tingal logam akeh, cetakan jotosan saiki dituduhake kanthi tekanan lan suhu sing padha karo cetakan pukulan plastik.
Blow mould (utawa cetakan) minangka proses manufaktur kanggo mbentuk lan nggabungake bagean plastik sing kosong. Iki uga digunakake kanggo mbentuk botol kaca utawa bentuk kothong liyane.
Umumé, ana telung jinis cetakan jotosan utama: cetakan jeblugan ekstrusi, cetakan jotosan injeksi, lan cetakan jebakan injeksi.
Proses cetakan jotosan diwiwiti kanthi nyawiji plastik lan dibentuk dadi parison utawa, nalika nyuntikake cetakan injeksi lan injeksi, preform. Parison yaiku potongan plastik kaya tabung kanthi bolongan ing salah sawijining pucuk sing bisa liwat udara sing dikompres.
Parison banjur dijepit dadi cetakan lan hawa diunekake. Tekanan udara banjur nyurung plastik menyang cetakan. Sawise plastik wis adhem lan ngencengi cetakan bakal mbukak lan bagean kasebut dibuwang. Saluran banyu diukir ing cetakan kanggo mbantu adhem.
1. Injeksi babagan cetakan jotosan
Teknologi cetakan blow blow injeksi saiki luwih akeh digunakake tinimbang cetakan injeksi. Cara cetakan jotosan iki sejatine cetakan injeksi, nanging kanthi nambah aksia, aksen cetakan luwih gampang lan konsumsi energi saya suda.
Apa cetakan jotosan injeksi, cetakan jebolan injeksi, utawa cetakan jeblugan ekstrusi, dipérang dadi cetakan siji-loro lan proses cetakan rong wektu. Cara cetakan siji-wektu duwe otomatisasi dhuwur, sistem clamping lan indeksasi parison mbutuhake presisi tinggi, lan peralatan kasebut regane larang. Umume, umume produsen nggunakake metode cetakan dobel, yaiku parison dibentuk kanthi injeksi utawa ekstrusi, banjur parison dilebokake ing mesin liyane (mesin blow blow injection utawa mesin blow blow injection) kanggo jeblugan produk rampung, lan efisiensi produksi dhuwur.
2. Cithakan jotosan ekstrusi
Cetakan blow extrusion minangka salah sawijining metode cetakan blow blow sing paling akeh digunakake. Bisa diproses kanthi macem-macem, wiwit saka produk cilik nganti kontainer gedhe lan komponen mobil, produk kimia aerospace, lsp.
3. Injeksi jotosan cetakan:
Injeksi blow blow minangka metode cetakan sing nggabungake karakteristik cetakan injeksi lan cetakan blow. Saiki, umume digunakake kanggo botol minuman lan botol obat kanthi sarat akurasi sing dhuwur, uga sawetara bagean struktural cilik.

Rincian Cepet

Papan Asal   Fujian, China
Jeneng Merek  XIELI
Nomer Model   ***                          
Mode Mbentuk Pvc Pcu Sepatu Cetakan
Cetakan Materi  7075Aluminium                
Produk CNC lan Manungsa digawe
Urip cetakan  5 taun, OEM
Paket & Pengiriman KAYU KAYU / POLY-BAG
Pelabuhan  XIAMEN

Mesin sing cocog: KCLKA, KINGSTEEL, TIENKANG LIDA, Kuat, JIC, KINGMIN WINTECH, GROUP UTAMA, KINGRICH
Pasar 1: Rusia, Belarus, Ukraina, Polandia
Pasar 2: Maroko, Ethiopia, Sudan, Kenya
Pasar 3: Indonesia, Bangladesh, India, Thailand, Vietnam
Pasar 4: Brasil, Ekuador, Peru, Turki
Pasar 5: Argentina, Mexico, Columbia, Libanon

Jeneng cetakan: Sepatu PCW AIR BLOW SHIRES SANDAL SLIPPER SOLE MOLD
Bahan cetakan: Aluminium (7075 / Standar nasional NO.6061 #)
Urip cetakan: 5 taun
Spesifikasi cetakan: 1 cetakan 1/2 pasang, 240 * 420, 280 * 480, 280 * 500, 280 * 520, 285 * 550
Dhuwur cetakan: 165mm, 185mm, 200mm, 220mm, 230mm
Mesin Sepatu: MESIN AIRBLOW PVC

KCL-KA / TIENKANG / KINGSTEEL / KINGMIN / LIDA / STRONG / KINGRICH

Ukuran sepatu: Miturut panjaluk sampeyan
Logo sepatu: Miturut panjaluk sampeyan
Werna sepatu: Kasedhiyan
Ekspansi Bahan: 1.3, 1,45, 1.55
Lokasi asal: Jinjiang, Fujian, China

Utamane produk

EVA cetakan tunggal busa 1 cetakan 8/12 pasang EVA cetakan sandal busa 1 cetakan 8 pasang
Cetakan tunggal injeksi EVA 1 cetakan 1/2/3 pasang Cetakan sandal injeksi EVA 1 cetakan 1/2/3 pasang
Cetakan sepatu taman injeksi EVA 1 cetakan 1/2 pasang Cetakan sepatu musim salju injeksi EVA 1 cetakan 1/2 pasang
EVA cetakan boots udan 1 cetakan 1 potong Cetakan sepatu kulit injeksi EVA 1 cetakan 1/2 pasang
EVA cetakan panas lan adhem 1 cetakan 1/2 pasang Cetakan umpluk warna EVA 2 1 cetakan 6/8 pasang
Udara PVC sing ngecor cet siji 1 cetakan 1 potong Udara PVC nyebul cetakan sandal 1 cetakan 1 potong
Udara PVC nyebul cetakan sepatu kebon 1 cetakan 1 potong Cetakan sepatune hawa hawa PVC 1 cetakan 1 potong
Sepatu kulit PVC

cetakan

1 cetakan 1 potong Cetakan ndhuwur PVC 1 cetakan 1/2/3/4/6/8 pasang
Cetakan tunggal kristal PVC 1 cetakan 1 potong Cetakan PVC DIP 1 cetakan 1 potong
Cetakan tunggal warna PVC 2 1 cetakan 1 potong Cetakan sepatu warna 2 PVC 1 cetakan 1 potong
Cetakan sandal warna 2 PVC 1 cetakan 1 potong Cetakan warna TPR 1/2/3 1 cetakan 1 potong
Karet cetakan 1 cetakan 1 pasang Cetakan tembaga PU 1 cetakan 1 potong

Rincian Produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita