Sugeng rawuh ing situs web!

Cetakan PU

Katrangan singkat:

PU Cetakan Tunggal

PU NC Cetakan Tunggal

Kemampuan Pasokan:

Pembayaran: T / T, Western Union, ALI PAY, DP

Panggonan Origina: Fujian, China

Jeneng: XIELI MOLD

Cetakan Pengalaman : 20 taun, OEM

Bahan Produk: Aluminium Standar

Mesin Cocokake1: KCLKA, KINGSTEEL, TIENKANG

Mesin Cocokake2: LIDA, Kuat, JIC, KINGMIN

Mesin Pencocokan3: WINTECH, GROUP UTAMA, KINGRICH

Pasar: Rusia, Ukraina, Turki, Mexico, Kolombia, Iran, Peru, Thailand, Ethiopia


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Produk

Sawetara dekade kepungkur, industri alas kaki nggoleki alternatif kanggo bahan tunggal konvensional kanggo nggawe sawijine sing luwih kuat, gaya lan berkelanjutan. Panelusuran kasebut bisa nemokake pangarep-arep anyar nalika pabrikan nggawe gangguan karo materi sing nyenengake lan inovatif - Polyurethane (PU).
Produsen tunggal PU wis nyengkuyung lan nyedhiyakake bahan tunggal sing apik iki wis pirang-pirang taun kanggo nggawe alas kaki. Alesan utama popularitas yaiku PU tunggal sing nguntungake pabrikan alas kaki uga pangguna pungkasan kanthi properti sing apik tenan.
Poliuretan kasebut wis akeh digunakake minangka bahan tunggal sepatu kanggo nggawe sepatu berkualitas tinggi sing kuat lan kuat kanggo aplikasi sing mbutuhake panggunaan kasar kayata trekking, olahraga, industri sing akeh tenaga kerja, lan liya-liyane. Nanging, pabrikan tunggal PU wis bisa digunakake saiki supaya bisa digunakake minangka bahan tunggal kanggo alas kaki kantor lan sepatu kaya sepatu resmi, sepatu olahraga, sepatu safety, sandal, sneaker, chappal lan liya-liyane. Kajaba iku, terus-terusan digawe pabrikan PU tunggal lan panjaluk terus-terusan kanggo materi iki dening industri alas kaki, saiki nggawe poliuretan cukup terjangkau. Biaya sol tunggal PU sing cocog digunakake ing macem-macem jinis alas kaki tinimbang karo kanca-kanca konvensional.
1. Keuntungan kinerja solusi saham tunggal PU
Tunggal poliuretan duwe ciri ringan, anget, tahan minyak, resistensi lentur, lan resistensi abrasi, sing tahan 6 kali lipat abrasi tinimbang karet. Miturut kabutuhan, bisa digawe nganggo sol sepatu lapisan loro-warna (dual-density), tlapukan ngisor minangka permukaan kerja tahan tahan mikro kanthi foamed, lan sol ing njero yaiku busa elastis sing nyaman.
Ringan banget, kanthi gravitasi tartamtu mung 0.3-0.8, sing luwih entheng tinimbang bahan tunggal sing biasa digunakake, lan luwih cocog kanggo sepatu sol sing kandel sing mbutuhake resistensi dampak lan resistensi perforasi.
Kebutuhan cetakan kurang, lan produksi trep lan investasi disimpen (tekanan cetakan cilik sajrone umpluk, mung 0,14-0.20MPa).
2. Komposisi solusi saham tunggal PU
Solusi saham tunggal PU bisa dipérang dadi jinis poliester lan jinis poliher.
Jinis poliester: metode prepolimer lan metode semi-prepolimer umume digunakake, umume kasusun saka telung komponen A, B, lan C. Komponen saben komponen kaya ing ngisor iki.
Tipe polieter: luwih akeh cara sing diadopsi, komponen A langsung disiapake kanthi nyampur poli poli, katalis, agen niup, agen leveling umpluk, extender rantai, lan liya-liyane ing mixer, komponen B dimodifikasi isokyanat Utawa MDI liquefied.
Cara cetakan iku gampang, lan bisa ngasilake sol lan sepatu terus. Macem-macem lan output fleksibel lan cocog kanggo produksi industri modern.

Rincian Cepet

Papan Asal   Fujian, China
Jeneng Merek  XIELI
Nomer Model   ***                          
Mode Mbentuk EVA Injeksi Boot Cnc Moulding
Cetakan Materi  7075Aluminium                
Produk CNC lan Manungsa digawe
Urip cetakan  5 taun, OEM
Paket & Pengiriman KAYU KAYU / POLY-BAG
Pelabuhan  XIAMEN

Mesin sing cocog: KCLKA, KINGSTEEL, TIENKANG LIDA, Kuat, JIC, KINGMIN WINTECH, GROUP UTAMA, KINGRICH
Pasar 1: Rusia, Belarus, Ukraina, Polandia
Pasar 2: Maroko, Ethiopia, Sudan, Kenya
Pasar 3: Indonesia, Bangladesh, India, Thailand, Vietnam
Pasar 4: Brasil, Ekuador, Peru, Turki
Pasar 5: Argentina, Mexico, Columbia, Libanon

Spesifikasi Nomer Model PU Cetakan Produsen Pemasok
  Ukurane Disesuaikan
  MOQ 1 Set
  Werna Disesuaikan
  Materi Mould Aluminium Kanggo Sepatu sneaker / Running
  Merek OEM & ODM padha-padha disambut
  Pengepakan Detail Kemasan: Peti papan 3-lapis / karton kayu standar khusus kanggo cetakan cetakan utawa miturut kebutuhan pelanggan
pangukuran: 305mm X580MM X205MM (cetakan loro pasang cetakan eva)
320mm X400MM X230MM (cetakan kiwa + cetakan kanan siji cetakan pcu)
Cara transportasi liwat segara: tambahi piring dhasar kanggo nggawa derek
Cara transportasi liwat udara: bobot lan bobot maksimal winates kanggo saben karton
Kirim & Pembayaran Conto Sampel gratis kasedhiya sawise rampung
  Wektu Pangiriman 25-35 Dina Sawise Sampel & Deposit Dikonfirmasi
  Pelabuhan Pengiriman Pelabuhan Xiamen
  Katemtuan Pembayaran Celengan 30%, mbayar 70% Sadurunge Kirim
  Cara pambayaran T / T, L / C nalika ndeleng, Awis
Kauntungan Kita Tim pangembangan profesional kanggo sepatu lan pangembangan tunggal!
  Desain & patten sampeyan dhewe bisa ditampa.
  Proses: Patten-Drawing-3D-Dummy-CNC-rampung-Gatel-Testing-Finishing
  Tim kontrol kualitas makarya kanggo bahan baku nganti pungkasan.
  Produk Utama: Tunggal TPU, Tapak TPR, Tapak Karet, Tlapak MD, Tapak EVA, Tlapak Fylon
  Tunggal PU, TPE Soles, E-Sol TPU, Soles PVC, Sol Slicon & bahan sepatu sing gegandhengan
Layanan Gu kualitasarantee!
  Desain ngrancang sepatu kanggo sampeyan!
  Suplemeny sepatu pungkasan, pattern, mati kanggo desain!
  Info teknologi paling anyarrmapasokan tion!

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita