Sugeng rawuh ing situs web!

Pvc Air Blending Mould

1. desain bagean digawe saka Aluminium kualitas tinggi kanthi casting. Atose cetakan Rongga lan inti bisa nganti HR85, bisa nolak tekanan dhuwur lan suhu dhuwur saka mesin.
2. Konstruksi cetakan sing dirancang kanthi apik nggawe bagean ndhuwur lan desain bagean supaya cocog. Dheweke presisi tinggi lan umur dawa. minangka cetakan rongga lan inti digawe dening CNC,
3. sepatu sing pungkasan ditawakake kanthi pindai dicocogake karo sikil sing sampurna, lan krasa kepenak
4. operasi sing gampang, efisiensi dhuwur, biaya produksi sing luwih murah.
5. umume digunakake kanggo nggawe sepatu kasual, sepatu safety, sepatu Hiker lan liya-liyane
6. Digunakake kanggo mesin Utama-Italia, GUSBI, mesin Desma PVC DIP Otomatis
Proses sinau lengkap babagan desain cetakan sepatu
1. Ngerti piranti lunak desain cetakan sepatu populer kayata AutoCAD2004, cadkey2008, Cimatron it13.0, rhino4.0, lsp
2. Ngerti konsep, struktur lan proses produksi tunggal, bahan sepatu lan cetakan sepatu, klasifikasi sepatu olahraga, struktur sepatu olahraga, bahan tunggal, bahan cetakan, lan proses manufaktur cetakan sepatu
3. Ngerti proses umum bagean ngarep lan mburi pabrik cetakan, kenal karo proses pangembangan umum, 2D, 3D, program
Struktur umum lan proses pabrik cetakan, bagean desain saka proses kerja lan operasi
Langkah operasi spesifik 2D (2D), langkah operasi spesifik 3D (3D)
4. Istilah profesional lan Kosakata Inggris
Struktur tunggal, panjelasan istilah profesional (ilustrasi), penjelasan nggambar teknik, materi, tembung Inggris
1. Sinau nggunakake scanner
2. Gambar nganggo Auto CAD
3. Jupuk piring cangkem mati, piring ngisor, piring periferal, panel tembok sisih, lsp
4. Kembang pangaturan ngisor, tembok sisih, telu tampilan
5. Gambar keel, bagean banjur atur gulung pola
6. Gambar sisih ngarep lan mburi
7. Gambar lan tandha teknik lengkap
8. Ngatur lapisan
9. Temokake 3D die, pojok ngisor, ndhuwur lan njaba, tambahake permukaan lan chamfer
10. Gawe pola tembok sisih lan tembok sisih
11. Baris pamrosesan rampung 12. Pangaturan lan konversi file
13. Tulis program cam
14. Mbusak lan nyusut formulir
15. Gambar gambar cetakan kanggo nemtokake struktur cetakan lan spesifikasi
16. Wenehi kode
17. Print gambar gambar teknik lan gambar papan perbandingan macem-macem cetakan lan produk jadi


Wektu kiriman: Jun-19-2021