Sugeng rawuh ing situs web!

EVA Moulding Moulding

Kaping pisanan, perusahaan kami QUANZHOU XIELI MOLD CO., LTD
Dhasar Kualitas dhisik, Sevice Kapindho, Bathi nomer telu
Kepuasan pelanggan minangka target kanggo maju, kita percaya hubungan bisnis sing paling apik yaiku Win-win, luwih fokus kualitas, luwih akeh kesempatan
Ayo ngobrol babagan cetakan sepatu Eva, iki produk sukses sing penting banget kanggo nyukupi kabutuhane pelanggan. Ing proses riset kanggo nggawe produk kaya sepatu anyar, pengalaman sing akeh ing departemen 2D nggunakake departemen piranti lunak grafis profesional sing paling canggih kanggo desain produk lan seri pangembangan produk anyar lan gaya sing apik. Perusahaan kita mesthi nggatekake riset lan departemen pasar pangembangan, lan pangembangan rencana produk sing paling dioptimalake ing pasar.
Sandal injeksi Eva pria, sandal sandal, sandal Eva sandal Eva berkualitas tinggi, sandal Eva, Eva sneaker metu cetakan tunggal, pusat proses alat mesin CNC ngenalake mesin lan peralatan canggih saka luar negeri kanggo njamin nggawe cetakan efektif kanthi kualitas tinggi lan efisiensi tinggi. nggawe pilihan bahan sing paling apik sing diimpor saka Korea Selatan, ngoptimalake proses, nambah kesadaran kualitas, lan kanthi ketat nggunakake sertifikasi kualitas internasional ISO9001: 2000. Standar lan sistem penanganan sing tuntas lancar. Perusahaan sing berkualitas lan efisien karo manajer sing berpengalaman Temtunipun bisa ngatur manajemen modern kanthi efisien.

Eva cetakan sepatu Injeksi
Grafik aliran cetakan produksi sing nampa pesenan:
Sampel sepatu sing ditampa– Atur gambar teknis 2D & 3D –CAM–
Nggawe cetakan kayu casting – Pemindaian 3D –Program sawise pemindaian –Mesin CNC –Slipper & Cetakan tunggal – Tekstur – Mould Testing – Inspeksi Kualitas – Pengepakan – Pengiriman Laut & Udara
tunggal
TPR tunggal | EVA tunggal | RB tunggal | MD tunggal | PU tunggal | PVC tunggal | TPU tunggal | TR tunggal | Tunggal BPU | PC tunggal | ABS tunggal | PE tunggal
PP tunggal | SBR tunggal | tunggal kombinasi | kulit tunggal | tunggal melamin | tunggal karet mentah | tunggal iga


Wektu kiriman: Jun-19-2021