Sugeng rawuh ing situs web!

EVA Phylon Outsole Mould

Katrangan singkat:

EVA Sepatu Sneaker Phylon Cetakan Sepatu Outsole

EVA Foaming Shoes Mould Mould

Cetakan Tunggal Sepatu EVA Panas Lan Kadhemen

Kemampuan Pasokan:

Pembayaran: T / T, Western Union, ALI PAY, DP

Panggonan Origina: Fujian, China

Jeneng: XIELI MOLD

Cetakan Pengalaman : 20 taun, OEM

Bahan Produk: 7075 Aluminium, P20 Steel

Mesin Cocokake1: KCLKA, KINGSTEEL, TIENKANG

Mesin Cocokake2: LIDA, Kuat, JIC, KINGMIN

Mesin Pencocokan3: WINTECH, GROUP UTAMA, KINGRICH

Pasar: Rusia, Ukraina, Turki, Mexico, Kolombia, Iran, Peru, Thailand, Ethiopia


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Produk

Tlapak sikil phylon rasane luwih kepenak ing sikil, luwih-luwih nalika nggoleki sepatu sing bakal sampeyan suwene luwih suwene. Iki nyuda rasa sakit, ora mung ing sikil, nanging uga ing pinggul lan punggung ngisor. Tapak karet ing tangan liyane duwe kekakuan sing ora mbentuk.
PHYLON asale saka Amerika Serikat. Tlatah sepatu paling awal diarani PHYLON. Ora ana bedane antara midsole busa EVA lan midsole PHYLON. Banjur, kanthi terus ngembangake produk alas kaki, sawetara produk alas kaki merek utama ing Taiwan lan Korea Selatan dikembangake. Pabrik minangka sumber, lan jeneng midsole luwih sistematis, lan ana sing saiki diarani midsole busa EVA.
Saiki, midsole sing paling akeh digunakake yaiku midsole PHYLON. Fitur paling gedhe yaiku ringan, elastisitas sing apik, lan kinerja bantalan sing apik. PHYLON diarani foaming sekunder. Tepi tengah EVA uga entheng banget, nanging kinerja bantalan lan elastisitas luwih murah tinimbang midsole PHYLON, nanging biayane luwih murah tinimbang PHYLON. EVA midsole diarani busa.
(PS: Foam kaping siji: Sawise bahan disuntikake menyang cetakan, midsole sepatu sing dibentuk dening panasan suhu dhuwur diarani midsole foaming sing kaping siji, sing uga midsole EVA.
Umpluk sekunder: Sawise bahan kasebut disuntikake ing cetakan, midsole sepatu sing dipecat ing suhu dhuwur kaping pindho diarani midsole foaming sekunder, sing asring kita sebut midsole PHYLON. Lembut lan atose PHYLON dikontrol suhu. Ing proses nembak midsole PHYLON, suhu sing luwih dhuwur, kerapatan luwih gedhe lan midsole PHYLON sing luwih abot. Panas sing saya suwe, tansaya entheng sing luwih alus lan alus umume bakal kobong. Mula, evaluasi kualitas midsole sepatu ora bisa diukur kanthi bobot utawa drajad empuk.

Rincian Cepet

Papan Asal   Fujian, China
Jeneng Merek  XIELI
Nomer Model   ***                          
Mode Mbentuk EVA Injeksi Boot Cnc Moulding
Cetakan Materi  7075Aluminium                
Produk CNC lan Manungsa digawe
Urip cetakan  5 taun, OEM
Paket & Pengiriman KAYU KAYU / POLY-BAG
Pelabuhan  XIAMEN

Mesin sing cocog :KCLKA, KINGSTEEL, TIENKANG LIDA, Kuat, JIC, KINGMIN WINTECH, GRUP UTAMA, KINGRICH

Pasar 1: Rusia, Belarus, Ukraina, Polandia

Pasar 2: Maroko, Ethiopia, Sudan, Kenya

Pasar 3: Indonesia, Bangladesh, India, Thailand, Vietnam

Pasar 4: Brasil, Ekuador, Peru, Turki

Pasar 5: Argentina, Mexico, Columbia, Libanon

Jeneng cetakan: EVA Phylon Sport Out cetakan tunggal
Bahan cetakan: Aluminium (7075 / Standar nasional NO.6061 #)
Urip cetakan: 5 taun
Spesifikasi cetakan: 1 cetakan 1/2 pasang, 240 * 420, 280 * 480, 280 * 500, 280 * 520, 285 * 550
Dhuwur cetakan: 165mm, 185mm, 200mm, 220mm, 230mm
Mesin Sepatu: Mesin injeksi EVA.

KCL-KA / TIENKANG / KINGSTEEL / KINGMIN / LIDA / STRONG / KINGRICH

Ukuran sepatu: Miturut panjaluk sampeyan
Logo sepatu: Miturut panjaluk sampeyan
Werna sepatu: Kasedhiyan
Ekspansi Bahan: 1.3, 1,45, 1.55.160
Lokasi asal: Jinjiang, Fujian, China
Spesifikasi Nomer Model Eva Moulding Moulding Produsen Pemasok
  Ukurane Disesuaikan
  MOQ 1 Set
  Werna Disesuaikan
  Materi Mould Aluminium Kanggo Sepatu sneaker / Running
  Merek OEM & ODM padha-padha disambut
  Pengepakan Detail Kemasan: Peti papan 3-lapis / karton kayu standar khusus kanggo cetakan cetakan utawa miturut kebutuhan pelanggan
pangukuran: 305mm X580MM X205MM (cetakan loro pasang cetakan eva)
320mm X400MM X230MM (cetakan kiwa + cetakan kanan siji cetakan pcu)
Cara transportasi liwat segara: tambahi piring dhasar kanggo nggawa derek
Cara transportasi liwat udara: bobot lan bobot maksimal winates kanggo saben karton
Kirim & Pembayaran Conto Sampel gratis kasedhiya sawise rampung
  Wektu Pangiriman 25-35 Dina Sawise Sampel & Deposit Dikonfirmasi
  Pelabuhan Pengiriman Pelabuhan Xiamen
  Katemtuan Pembayaran Celengan 30%, mbayar 70% Sadurunge Kirim
  Cara pambayaran T / T, L / C nalika ndeleng, Awis
Kauntungan Kita Tim pangembangan profesional kanggo sepatu lan pangembangan tunggal!
  Desain & patten sampeyan dhewe bisa ditampa.
  Proses: Patten-Drawing-3D-Dummy-CNC-rampung-Gatel-Testing-Finishing
  Tim kontrol kualitas makarya kanggo bahan baku nganti pungkasan.
  Produk Utama: Tunggal TPU, Tapak TPR, Tapak Karet, Tlapak MD, Tapak EVA, Tlapak Fylon
  Tunggal PU, TPE Soles, E-Sol TPU, Soles PVC, Sol Slicon & bahan sepatu sing gegandhengan
Layanan Gu kualitasarantee!
  Desain ngrancang sepatu kanggo sampeyan!
  Suplemeny sepatu pungkasan, pattern, mati kanggo desain!
  Info teknologi paling anyarrmapasokan tion!
Papan Asal   Fujian, China
Jeneng Merek  XIELI
Nomer Model   ***                          
Mode Mbentuk EVA Injeksi Boot Cnc Moulding
Cetakan Materi  7075Aluminium                
Produk CNC lan Manungsa digawe
Urip cetakan  5 taun, OEM
Paket & Pengiriman KAYU KAYU / POLY-BAG
Pelabuhan  XIAMEN

Mesin sing cocog :KCLKA, KINGSTEEL, TIENKANG LIDA, Kuat, JIC, KINGMIN WINTECH, GRUP UTAMA, KINGRICH

Pasar 1: Rusia, Belarus, Ukraina, Polandia

Pasar 2: Maroko, Ethiopia, Sudan, Kenya

Pasar 3: Indonesia, Bangladesh, India, Thailand, Vietnam

Pasar 4: Brasil, Ekuador, Peru, Turki

Pasar 5: Argentina, Mexico, Columbia, Libanon

Jeneng cetakan: EVA Phylon Sport Out cetakan tunggal
Bahan cetakan: Aluminium (7075 / Standar nasional NO.6061 #)
Urip cetakan: 5 taun
Spesifikasi cetakan: 1 cetakan 1/2 pasang, 240 * 420, 280 * 480, 280 * 500, 280 * 520, 285 * 550
Dhuwur cetakan: 165mm, 185mm, 200mm, 220mm, 230mm
Mesin Sepatu: Mesin injeksi EVA.

KCL-KA / TIENKANG / KINGSTEEL / KINGMIN / LIDA / STRONG / KINGRICH

Ukuran sepatu: Miturut panjaluk sampeyan
Logo sepatu: Miturut panjaluk sampeyan
Werna sepatu: Kasedhiyan
Ekspansi Bahan: 1.3, 1,45, 1.55.160
Lokasi asal: Jinjiang, Fujian, China
Spesifikasi Nomer Model Eva Moulding Moulding Produsen Pemasok
  Ukurane Disesuaikan
  MOQ 1 Set
  Werna Disesuaikan
  Materi Mould Aluminium Kanggo Sepatu sneaker / Running
  Merek OEM & ODM padha-padha disambut
  Pengepakan Detail Kemasan: Peti papan 3-lapis / karton kayu standar khusus kanggo cetakan cetakan utawa miturut kebutuhan pelanggan
pangukuran: 305mm X580MM X205MM (cetakan loro pasang cetakan eva)
320mm X400MM X230MM (cetakan kiwa + cetakan kanan siji cetakan pcu)
Cara transportasi liwat segara: tambahi piring dhasar kanggo nggawa derek
Cara transportasi liwat udara: bobot lan bobot maksimal winates kanggo saben karton
Kirim & Pembayaran Conto Sampel gratis kasedhiya sawise rampung
  Wektu Pangiriman 25-35 Dina Sawise Sampel & Deposit Dikonfirmasi
  Pelabuhan Pengiriman Pelabuhan Xiamen
  Katemtuan Pembayaran Celengan 30%, mbayar 70% Sadurunge Kirim
  Cara pambayaran T / T, L / C nalika ndeleng, Awis
Kauntungan Kita Tim pangembangan profesional kanggo sepatu lan pangembangan tunggal!
  Desain & patten sampeyan dhewe bisa ditampa.
  Proses: Patten-Drawing-3D-Dummy-CNC-rampung-Gatel-Testing-Finishing
  Tim kontrol kualitas makarya kanggo bahan baku nganti pungkasan.
  Produk Utama: Tunggal TPU, Tapak TPR, Tapak Karet, Tlapak MD, Tapak EVA, Tlapak Fylon
  Tunggal PU, TPE Soles, E-Sol TPU, Soles PVC, Sol Slicon & bahan sepatu sing gegandhengan
Layanan Gu kualitasarantee!
  Desain ngrancang sepatu kanggo sampeyan!
  Suplemeny sepatu pungkasan, pattern, mati kanggo desain!
  Info teknologi paling anyarrmapasokan tion!

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk