Sugeng rawuh ing situs web!

Cetakan Sepatu Injeksi EVA

Katrangan singkat:

EVA Aluminium Sepatu Injeksi Sandal Sandal

EVA Cetakan Injeksi Palang Slipper

Kemampuan Pasokan:

Pembayaran: T / T, Western Union, ALI PAY, DP

Panggonan Origina: Fujian, China

Jeneng: XIELI MOLD

Cetakan Pengalaman : 20 taun, OEM

Bahan Produk: 7075 Aluminium, P20 Steel

Mesin Cocokake1: KCLKA, KINGSTEEL, TIENKANG

Mesin Cocokake2: LIDA, Kuat, JIC, KINGMIN

Mesin Pencocokan3: WINTECH, GROUP UTAMA, KINGRICH

Pasar: Rusia, Ukraina, Turki, Mexico, Kolombia, Iran, Peru, Thailand, Ethiopia


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Produk

Etilen vinil asetat (EVA) yaiku plastik sing digawe kanthi nggabungake etilena lan asetat vinil. Iki alus banget lan elastis lan bisa digawe plastik kaya karet, nanging angel banget. Iki dianggep minangka alternatif sing aman kanggo PVC. EVA uga bisa digawe dadi busa EVA, kanthi nggunakake plastik.
EVA minangka polimer termoplastik. Bahan EVA wis suwe digunakake ing bahan sepatu. Bahan sepatu foamed sing dicampur duwe sifat alus, elastisitas sing apik, nyerep kejut, resistensi kimia, lan liya-liyane, lan akeh digunakake ing sepatu turis menengah lan dhuwur, Sol sepatu, sepatu sandal, sandal, lsp.
Ing babagan bahan sepatu, proses umpluk EVA umume duwe telung proses: umpluk umume umpluk gedhe umume, umume cetakan injeksi cilik lan umpluk injeksi silang. Antarane, foaming cetakan lan injeksi silang bisa digunakake luwih akeh. Ing taun-taun pungkasan, kanthi pangembangan teknologi pembuahan superkritik, bahan EVA uga bisa nyadari penerapan teknologi iki.
Busa rata tradisional Pabrik cilik umume nggunakake iki amarga biaya mesin lan peralatan cukup murah. Proses iki digawe saka piring, sing banjur digawe produk liwat proses kayata doyo lan ujung, nanging efisiensi produksi kurang lan isih akeh turah.
Umpan cilik ing cetakan, sing uga diarani foaming cetakan, yaiku pelletize bahan sing disiyapake miturut formula, timbang lan lebokake ing cetakan sing dibukak, lan busa bakal katon kaya sepatu. Proses iki nampilake rincian sing luwih dhuwur lan akurasi dimensi sing luwih dhuwur.

Rincian Cepet

Papan Asal   Fujian, China
Jeneng Merek  XIELI
Nomer Model   ***                          
Mode Mbentuk EVA Injeksi Boot Cnc Moulding
Cetakan Materi  7075Aluminium                
Produk CNC lan Manungsa digawe
Urip cetakan  5 taun, OEM
Paket & Pengiriman KAYU KAYU / POLY-BAG
Pelabuhan  XIAMEN

Mesin sing cocog: KCLKA, KINGSTEEL, TIENKANG LIDA, Kuat, JIC, KINGMIN WINTECH, GROUP UTAMA, KINGRICH
Pasar 1: Rusia, Belarus, Ukraina, Polandia
Pasar 2: Maroko, Ethiopia, Sudan, Kenya
Pasar 3: Indonesia, Bangladesh, India, Thailand, Vietnam
Pasar 4: Brasil, Ekuador, Peru, Turki
Pasar 5: Argentina, Mexico, Columbia, Libanon

Jeneng cetakan: Cetakan boots udan injeksi EVA
Bahan cetakan: Aluminium (7075 / Standar nasional NO.6061 #)
Urip cetakan: 5 taun
Spesifikasi cetakan: 1 cetakan 1/2 pasang, 240 * 420, 280 * 480, 280 * 500, 280 * 520, 285 * 550
Dhuwur cetakan: 165mm, 185mm, 200mm, 220mm, 230mm
Mesin Sepatu: Mesin injeksi EVA.

KCL-KA / TIENKANG / KINGSTEEL / KINGMIN / LIDA / STRONG / KINGRICH

Ukuran sepatu: Miturut panjaluk sampeyan
Logo sepatu: Miturut panjaluk sampeyan
Werna sepatu: Kasedhiyan
Ekspansi Bahan: 1.3, 1,45, 1.55
Lokasi asal: Jinjiang, Fujian, China
Spesifikasi Nomer Model Eva Moulding Moulding Produsen Pemasok
  Ukurane Disesuaikan
  MOQ 1 Set
  Werna Disesuaikan
  Materi Mould Aluminium Kanggo Sepatu sneaker / Running
  Merek OEM & ODM padha-padha disambut
  Pengepakan Detail Kemasan: Peti papan 3-lapis / karton kayu standar khusus kanggo cetakan cetakan utawa miturut kebutuhan pelanggan
pangukuran: 305mm X580MM X205MM (cetakan loro pasang cetakan eva)
320mm X400MM X230MM (cetakan kiwa + cetakan kanan siji cetakan pcu)
Cara transportasi liwat segara: tambahi piring dhasar kanggo nggawa derek
Cara transportasi liwat udara: bobot lan bobot maksimal winates kanggo saben karton
Kirim & Pembayaran Conto Sampel gratis kasedhiya sawise rampung
  Wektu Pangiriman 25-35 Dina Sawise Sampel & Deposit Dikonfirmasi
  Pelabuhan Pengiriman Pelabuhan Xiamen
  Katemtuan Pembayaran Celengan 30%, mbayar 70% Sadurunge Kirim
  Cara pambayaran T / T, L / C nalika ndeleng, Awis
Kauntungan Kita Tim pangembangan profesional kanggo sepatu lan pangembangan tunggal!
  Desain & patten sampeyan dhewe bisa ditampa.
  Proses: Patten-Drawing-3D-Dummy-CNC-rampung-Gatel-Testing-Finishing
  Tim kontrol kualitas makarya kanggo bahan baku nganti pungkasan.
  Produk Utama: Tunggal TPU, Tapak TPR, Tapak Karet, Tlapak MD, Tapak EVA, Tlapak Fylon
  Tunggal PU, TPE Soles, E-Sol TPU, Soles PVC, Sol Slicon & bahan sepatu sing gegandhengan
Layanan Gu kualitasarantee!
  Desain ngrancang sepatu kanggo sampeyan!
  Suplemeny sepatu pungkasan, pattern, mati kanggo desain!
  Info teknologi paling anyarrmapasokan tion!

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk