Sugeng rawuh ing situs web!

Cetakan Outsole Injeksi EVA

Katrangan singkat:

EVA Aluminium Injeksi Sepatu Shoe Out tunggal

EVA Injeksi Sneaker Tunggal Cetakan

Kemampuan Pasokan:

Pembayaran: T / T, Western Union, ALI PAY, DP

Panggonan Origina: Fujian, China

Jeneng: XIELI MOLD

Cetakan Pengalaman : 20 taun, OEM

Bahan Produk: 7075 Aluminium, P20 Steel

Mesin Cocokake1: KCLKA, KINGSTEEL, TIENKANG

Mesin Cocokake2: LIDA, Kuat, JIC, KINGMIN

Mesin Pencocokan3: WINTECH, GROUP UTAMA, KINGRICH

Pasar: Rusia, Ukraina, Turki, Mexico, Kolombia, Iran, Peru, Thailand, Ethiopia


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Produk

Injeksi Moulding, bebarengan karo rangking ekstrusi minangka salah sawijining proses utama kanggo ngasilake artikel plastik. Iki minangka proses sing cepet lan digunakake kanggo ngasilake barang sing padha saka komponen teknik presisi nganti barang konsumen sing bisa dibuwang.
Cetakan minangka blok logam kothong sing disuntikake plastik molten saka bentuk tetep tartamtu. ... Plastik molten mili menyang cetakan liwat sprue lan ngiseni growong kanthi cara balapan mlayu lan gerbang.
EVA minangka polimer termoplastik, saengga bisa digunakake ing cetakan injeksi, ekstrusi, cetakan jotosan, kalender, thermoforming vakum rotasi, busa, lapisan, panyegelan panas, pengelasan lan proses cetakan proses liyane.
Ing babagan bahan sepatu, proses umpluk EVA umume duwe telung proses: umpluk umume umume kanthi rata umume, umume cetakan cetakan injeksi cilik lan umbungan silang silang injeksi. Antarane, foaming cetakan lan injeksi silang bisa digunakake luwih akeh. Ing taun-taun pungkasan, kanthi pangembangan teknologi pembuahan superkritik, bahan EVA uga bisa nyadari penerapan teknologi iki.
Injeksi lintas-suntikan injeksi saiki wis dadi proses utama kanggo nyiapake midsoles sepatu EVA dening pabrik pengolahan bahan sepatu gedhe. Prosese yaiku nyampur EVA, modifiers, aditif, lsp. Kanthi kecepatan dhuwur, extrude lan pelet, banjur cetak injeksi. Mung setengah ukuran midsole sing wis rampung.
Cetakan suhu tinggi kudu mandheg sawetara wektu, yen ora, midsole EVA bakal metu nalika cetakan dibukak. Amarga cetakan luwih cilik tinimbang midsole sing nyata, midsole bakal tuwuh kanthi cepet nalika diluncurake saka cetakan. Sawise midsole cetakan injeksi dadi ukuran sing luwih gedhe, bisa nyuda nalika proses pendinginan sabanjure. Mula, proses ekspansi lan kontraksi metode cetakan injeksi luwih rumit tinimbang metode cetakan kompresi.

Rincian Cepet

Papan Asal   Fujian, China
Jeneng Merek  XIELI
Nomer Model   ***                          
Mode Mbentuk EVA Injeksi Boot Cnc Moulding
Cetakan Materi  7075Aluminium                
Produk CNC lan Manungsa digawe
Urip cetakan  5 taun, OEM
Paket & Pengiriman KAYU KAYU / POLY-BAG
Pelabuhan  XIAMEN

Mesin sing cocog :KCLKA, KINGSTEEL, TIENKANG LIDA, Kuat, JIC, KINGMIN WINTECH, GRUP UTAMA, KINGRICH

Pasar 1: Rusia, Belarus, Ukraina, Polandia

Pasar 2: Maroko, Ethiopia, Sudan, Kenya

Pasar 3: Indonesia, Bangladesh, India, Thailand, Vietnam

Pasar 4: Brasil, Ekuador, Peru, Turki

Pasar 5: Argentina, Mexico, Columbia, Libanon

Jeneng cetakan: Cetakan boots udan injeksi EVA
Bahan cetakan: Aluminium (7075 / Standar nasional NO.6061 #)
Urip cetakan: 5 taun
Spesifikasi cetakan: 1 cetakan 1/2 pasang, 240 * 420, 280 * 480, 280 * 500, 280 * 520, 285 * 550
Dhuwur cetakan: 165mm, 185mm, 200mm, 220mm, 230mm
Mesin Sepatu: Mesin injeksi EVA.

KCL-KA / TIENKANG / KINGSTEEL / KINGMIN / LIDA / STRONG / KINGRICH

Ukuran sepatu: Miturut panjaluk sampeyan
Logo sepatu: Miturut panjaluk sampeyan
Werna sepatu: Kasedhiyan
Ekspansi Bahan: 1.3, 1,45, 1.55
Lokasi asal: Jinjiang, Fujian, China
Spesifikasi Nomer Model Eva Moulding Moulding Produsen Pemasok
Ukurane Disesuaikan
MOQ 1 Set
Werna Disesuaikan
Materi Mould Aluminium Kanggo Sepatu sneaker / Running
Merek OEM & ODM padha-padha disambut
Pengepakan Detail Kemasan: Peti papan 3-lapis / karton kayu standar khusus kanggo cetakan cetakan utawa miturut kebutuhan pelanggan
pangukuran: 305mm X580MM X205MM (cetakan loro pasang cetakan eva)
320mm X400MM X230MM (cetakan kiwa + cetakan kanan siji cetakan pcu)
Cara transportasi liwat segara: tambahi piring dhasar kanggo nggawa derek
Cara transportasi liwat udara: bobot lan bobot maksimal winates kanggo saben karton
Kirim & Pembayaran Conto Sampel gratis kasedhiya sawise rampung
Wektu Pangiriman 25-35 Dina Sawise Sampel & Deposit Dikonfirmasi
Pelabuhan Pengiriman Pelabuhan Xiamen
Katemtuan Pembayaran Celengan 30%, mbayar 70% Sadurunge Kirim
Cara pambayaran T / T, L / C nalika ndeleng, Awis
Kauntungan Kita Tim pangembangan profesional kanggo sepatu lan pangembangan tunggal!
Desain & patten sampeyan dhewe bisa ditampa.
Proses: Patten-Drawing-3D-Dummy-CNC-rampung-Gatel-Testing-Finishing
Tim kontrol kualitas makarya kanggo bahan baku nganti pungkasan.
Produk Utama: Tunggal TPU, Tapak TPR, Tapak Karet, Tlapak MD, Tapak EVA, Tlapak Fylon
Tunggal PU, TPE Soles, E-Sol TPU, Soles PVC, Sol Slicon & bahan sepatu sing gegandhengan
Layanan Gu kualitasarantee!
Desain ngrancang sepatu kanggo sampeyan!
Suplemeny sepatu pungkasan, pattern, mati kanggo desain!
Info teknologi paling anyarrmapasokan tion!

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk