Sugeng rawuh ing situs web!

Cetakan Boot Injeksi EVA

Katrangan singkat:

EVA Aluminium Boot Rain Boot CNC Mould

EVA P20 Steel Rain Boot CNC Sepatu Mould

Kemampuan Pasokan:

Pembayaran: T / T, Western Union, ALI PAY, DP

Panggonan Origina: Fujian, China

Jeneng: XIELI MOLD

Cetakan Pengalaman : 20 taun, OEM

Bahan Produk: 7075 Aluminium, P20 Steel

Mesin Cocokake1: KCLKA, KINGSTEEL, TIENKANG

Mesin Cocokake2: LIDA, Kuat, JIC, KINGMIN

Mesin Pencocokan3: WINTECH, GROUP UTAMA, KINGRICH

Pasar: Rusia, Belarus, Ukraina, Polandia, Turki, Meksiko, Kolombia


Detail Produk

Tag Produk

Rincian Produk

Tapak sikil EVA ditondoi kanthi sifat bantalan khusus, sing bisa mbantu supaya saben langkah bisa digunakke kanthi lembut. EVA minangka singkatan kanggo etilen vinil asetat. Plastik kaya karet iki nduweni tahan panas lan adhem sing dhuwur, lan awet banget. Temokake cara mlaku kanthi lancar saiki! Digunakake kanthi wiyar ing bahan sepatu sing umpluk, film gudang fungsional, cetakan kemasan, perekat panas panas lan lapangan liyaneEVA ditondoi kanthi alus, elastisitas kaya karet, fleksibilitas sing apik, transparansi lan gloss permukaan ing -50 ° C, stabilitas kimia sing apik, kekuatan anti-penuaan lan resistensi ozon sing apik, ora ana keracunan. Proses proses campuran, pewarnaan lan cetakan sing apik kanggo pangisi.
Bidang aplikasi
(1) Bahan sepatu busa. Materi sepatu minangka lapangan aplikasi resin EVA sing paling penting ing negara saya. Ing resin EVA sing digunakake ing bahan sepatu, isi asetat vinil umume 15% nganti 22%. Amarga produk busa campuran resin EVA duwe elastisitas alus, apik, tahan kimia lan sifat liyane, umume digunakake ing sol lan bahan interior sepatu turis tengah lan dhuwur, sepatu hiking, sandal, lan sandal. Kajaba iku, bahan iki uga digunakake ing lapangan papan insulasi swara, tikar senam lan bahan panyegelan.
(2) Adhesive nyawiji panas. Adhesif panas nyawiji karo resin EVA minangka komponen utama, amarga ora ngemot pelarut, ora ngrusak lingkungan lan keamanan dhuwur, cocog banget kanggo produksi jalur perakitan otomatis, mula digunakake ing naleni buku, bandhing pinggiran mebel , mobil lan peralatan rumah tangga Majelis, sepatu olahraga, lapisan karpet lan lapisan anti-korosi logam.

Rincian Cepet

Papan Asal   Fujian, China
Jeneng Merek  XIELI
Nomer Model   ***                           
Mode Mbentuk EVA Injeksi Boot Cnc Moulding
Cetakan Materi  7075Aluminium                
Produk CNC lan Manungsa digawe
Urip cetakan  5 taun, OEM
Paket & Pengiriman KAYU KAYU / POLY-BAG
Pelabuhan  XIAMEN

Mesin sing cocog :KCLKA, KINGSTEEL, TIENKANG LIDA, Kuat, JIC, KINGMIN
WINTECH, GRUP UTAMA, KINGRICH
Pasar 1: Rusia, Belarus, Ukraina, Polandia
Pasar 2: Maroko, Ethiopia, Sudan, Kenya
Pasar 3: Indonesia, Bangladesh, India, Thailand, Vietnam
Pasar 4: Brasil, Ekuador, Peru, Turki
Pasar 5: Argentina, Mexico, Columbia, Libanon

Jeneng cetakan: Cetakan boots udan injeksi EVA
Bahan cetakan: Aluminium (7075 / Standar nasional NO.6061 #)
Urip cetakan: 5 taun
Spesifikasi cetakan: 1 cetakan 1/2 pasang, 240 * 420, 280 * 480, 280 * 500, 280 * 520, 285 * 550
Dhuwur cetakan: 165mm, 185mm, 200mm, 220mm, 230mm
Mesin Sepatu: Mesin injeksi EVA.

KCL-KA / TIENKANG / KINGSTEEL / KINGMIN / LIDA / STRONG / KINGRICH

Ukuran sepatu: Miturut panjaluk sampeyan
Logo sepatu: Miturut panjaluk sampeyan
Werna sepatu: Kasedhiyan
Ekspansi Bahan: 1.3, 1,45, 1.55
Lokasi asal: Jinjiang, Fujian, China

Utamane produk

EVA cetakan tunggal busa 1 cetakan 8/12 pasang EVA cetakan sandal busa 1 cetakan 8 pasang
Cetakan tunggal injeksi EVA 1 cetakan 1/2/3 pasang Cetakan sandal injeksi EVA 1 cetakan 1/2/3 pasang
Cetakan sepatu taman injeksi EVA 1 cetakan 1/2 pasang Cetakan sepatu musim salju injeksi EVA 1 cetakan 1/2 pasang
EVA cetakan boots udan 1 cetakan 1 potong Cetakan sepatu kulit injeksi EVA 1 cetakan 1/2 pasang
EVA cetakan panas lan adhem 1 cetakan 1/2 pasang Cetakan umpluk warna EVA 2 1 cetakan 6/8 pasang
Udara PVC sing ngecor cet siji 1 cetakan 1 potong Udara PVC nyebul cetakan sandal 1 cetakan 1 potong
Udara PVC nyebul cetakan sepatu kebon 1 cetakan 1 potong Cetakan sepatune hawa hawa PVC 1 cetakan 1 potong
Sepatu kulit PVC

cetakan

1 cetakan 1 potong Cetakan ndhuwur PVC 1 cetakan 1/2/3/4/6/8 pasang
Cetakan tunggal kristal PVC 1 cetakan 1 potong Cetakan PVC DIP 1 cetakan 1 potong
Cetakan tunggal warna PVC 2 1 cetakan 1 potong Cetakan sepatu warna 2 PVC 1 cetakan 1 potong
Cetakan sandal warna 2 PVC 1 cetakan 1 potong Cetakan warna TPR 1/2/3 1 cetakan 1 potong
Karet cetakan 1 cetakan 1 pasang Cetakan tembaga PU 1 cetakan 1 potong

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk