Sugeng rawuh ing situs web!

Hubungi Kita

QUANZHOU XIELI MOLD CO., LTD

Alamat

No10, dalan Huaxia, industri Wuli

wilayah, Kutha Jinjiang, Fujian Pro, China 

Telpon

Sales: 0086-18759424710

Dhukungan: 0086-13123029266 

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita