Sugeng rawuh ing situs web!

Babagan Kita

QUANZHOU XIELI MOLD CO., LTD

Babagan Perusahaan

QUANZHOU XIELI MOLD CO., LTD khusus ngrancang, riset lan ngembangake cetakan sepatu berkualitas tinggi. Kanthi luas 58000 meter persegi dununge ana ing sepatu terkenal sing nggawe City-Jinjiang, ibukutha sepatu ing China. Perusahaan kita wis ngimpor mesin pusat pemrosesan CNC canggih lan piranti sing dibutuhake kanggo nggawe cetakan lan Eva kanthi bentuk injeksi kanthi otomatis mesin. Kanthi luwih saka 10 mesin uji coba cetakan sepatu EVA / PVC / RUBBER / TR / PHYLON.

XIELI bakal nggunakake sikap positif anyar, gumantung karo kauntungan saiki lan nyoba nggayuh: Sampurna lan paling apik ".

Napa Pilih Kita

1. Profesional: 20 taun pengalaman nggawe cetakan sepatu kanggo mesthekake tim teknis lan desainer profesional sing kuwat. Amarga cetakan berkualitas tinggi, mula entuk reputasi apik saka perusahaan sepatu domestik lan luar negeri.

2: XIELI minangka salah sawijining perusahaan manufaktur cetakan sepatu paling gedhe lan paling apik ing inJ injiang kanggo njamin layanan sing luwih apik. kita uga duwe pabrik cabang ing kutha fuzhou.

4. Kita nggawe cetakan (kauntungan khusus ing kabeh cetakan sepatu EVA, cetakan sepatu PVC lan cetakan TRUBAR RUBBER) kanggo pabrik sepatu sing beda-beda ing saindenging jagad.

5. XIELI bisa nggawe kabeh jinis cetakan sepatu kanthi layanan sing apik, kualitas tinggi, respons cepet lan pangiriman sing tepat wektu. Bekerjasama karo kita, tegese ngirit wektu, energi, lan dhuwit.

6.XIELI duwe tim personel layanan sawise-sales kanggo nawakake layanan sing dipikirake.

Apa sing Kita Laku

Perusahaan kami duwe spesialisasi cetakan injeksi EVA, cetakan udara Pvc, mould cetakan Eva. Moul outsole karet / TPR / TR / TPU ... lan liya-liyane. Kita minangka perusahaan sing berorientasi pelanggan. kita entuk kapercayan lan ditampa saka para pelanggan ing njero Tiongkok kanthi nggunakake tenaga kerja sing trampil, teknologi canggih lan manajemen ilmiah kanggo terus ngoptimalake desain lan produk.

Layanan Kita

time

Kanggo kabeh pitakon babagan kita utawa cetakan sepatune, bakal wangsulan sampeyan kanthi rinci sajrone 24 jam.

Kita duwe layanan sales & after-sale kanthi trampil lan pasional.

Kita duwe insinyur sing berpengalaman, bisa mbantu sampeyan nggawe cetakan sepatu material eva.

Kita nawakake layanan OEM. Bisa nyithak logo sampeyan dhewe ing cetakan sepatu material eva, bisa ngatur kemasan peti kayu lan liya-liyane.