Sugeng rawuh ing situs web!

PRODUK

Babagan Kita

PROFIL PERUSAHAAN

    IMG_8680

QUANZHOU XIELI MOLD CO., LTD khusus ngrancang, riset lan ngembangake cetakan sepatu berkualitas tinggi. Jembar 58000 meter persegi dununge ana ing sepatu terkenal sing nggawe City-Jinjiang, ibukutha sepatu ing China. Perusahaan kami wis ngimpor mesin pusat pemrosesan CNC canggih lan piranti sing dibutuhake kanggo nggawe cetakan lan Eva kanthi mesin injeksi kanthi otomatis. Kanthi luwih saka 10 mesin uji coba cetakan sepatu EVA / PVC / RUBBER / TR / PHYLON.

XIELI bakal nggunakake sikap positif anyar, gumantung karo kauntungan saiki lan nyoba nggayuh: Sampurna lan paling apik ".

PAWARTA

EVA Shoe Mold

EVA Moulding Moulding

Kaping pisanan, perusahaan kami QUANZHOU XIELI MOLD CO., LTD Basis Kualitas dhisik, Sevice Kapindho, Kepuasan Klien Ketiga yaiku target kanggo maju, kita percaya hubungan bisnis sing paling apik kudu Win-win, luwih fokus kualitas, luwih akeh o ...

EVA Shoe Mold

EVA Moulding Moulding

Kaping pisanan, perusahaan kami QUANZHOU XIELI MOLD CO., LTD Basis Kualitas dhisik, Sevice Kapindho, Kepuasan Klien Ketiga yaiku target kanggo maju, kita percaya hubungan bisnis sing paling apik kudu Win-win, luwih fokus kualitas, luwih akeh kesempatan Ayo ngobrol babagan cetakan sepatu Eva, ...
Pvc Air Blowing Mold
1. desain bagean digawe saka Aluminium kualitas tinggi kanthi casting. Atose cetakan Rongga lan inti bisa nganti HR85, bisa nolak tekanan dhuwur lan suhu dhuwur saka mesin. 2. Konstruksi cetakan sing dirancang kanthi apik nggawe bagean ndhuwur lan desain bagean supaya cocog. Dheweke presisi tinggi lan jangka panjang ...
Rubber shoe sole mould
Sol Karet Mode Anyar Kanggo Nggawe Sepatu Kanvas Digawe Cetakan Karet Tunggal sing Digunakake ing Mesin Vulcanizing, Sol Karet Kualitas Tinggi Kanggo Sandal, Sol Sepatu Karet Tipis, Sol Kanggo Sepatu Kriket Sepatu nggawe aksesoris Sepatu pungkasan | papan sepatu | tali sepatu | insole | paku sepatu | gandhewa sepatu | rante sepatu | sho ...